Cheese Enchilada Whole Meal / Enchilada Au Fromage

Our unbeatable cheese enchiladas are made with organic white corn tortillas and two kinds of cheese. Plus organic black beans and organic corn (with a hint of heat from Anaheim chiles) served on the side. Gluten free/tree nut free/kosher
Nos enchiladas au fromage imbattables sont faites avec des tortillas de maïs blanc biologique et deux sortes de fromage. Ils sont servis avec des haricots noirs et du maïs biologiques (avec une touche de piquant gracieuseté des piments Anaheim). Sans gluten/sans noix/casher
UPC Code - 042272-900572
Ingredients
Ingredients
organic black beans, organic corn, filtered water, monterey jack and white cheddar cheeses (pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic tomato purée, organic onions, organic corn tortillas (organic white corn cooked in water with a trace of lime), olives, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic green chiles, organic bell peppers, organic sweet rice flour, spices, sea salt, cheddar cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, annatto, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic cilantro, organic garlic. contains milk.
haricots noirs biologiques, maïs biologique, eau filtrée, fromages monterey jack et cheddar blanc (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes animales ou présure]), purée de tomates biologiques, oignons biologiques, tortillas de maïs biologique (maïs blanc biologique cuit dans l'eau avec une trace de lime), olives, huile de tournesol et/ou de carthame extraite par pression, piments chilis verts biologiques, poivrons biologiques, farine de riz doux biologique, épices, sel de mer, fromage cheddar (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, rocou, enzyme microbienne [sans enzymes animales ou présure]), coriandre biologique, ail biologique. contient du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 meal / pour 1 repas (255 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 370 | ||
Fat / Lipides 15 g | 23 % | |
Saturated / saturés 7 g + Trans / trans 0,3 g |
33 % | |
Cholesterol / Cholestérol 30 mg | 10 % | |
Sodium / Sodium 680 mg | 28 % | |
Carbohydrates / Glucides 41 g | 14 % | |
Fibre / Fibres 9 g | 36 % | |
Sugars / Sucres 6 g | ||
Protein / Protéines 17 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 8 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 6 % | |
Calcium / Calcium | 30 % | |
Iron / Fer | 15 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Cook on MEDIUM for 4½ minutes. Remove overwrap. Stir beans. Cook on HIGH for 1-1½ minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375°F/190°C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on baking sheet. Bake for 45-50 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven instructions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,54 cm (1 po) sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance MOYENNE pendant 4 ½ minutes. Enlever le papier de recouvrement. Remuer les haricots. Faire cuire à puissance ÉLEVÉE pendant 1 à 1½ minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer le papier de recouvrement. Couvrir le plateau de papier d'aluminium et placer sur une plaque de cuisson. Faire cuire 45 à 50 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain: Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
You might also like

Gluten Free and Proud
We’ve received a lot of mail over the years, and we take customer feedback to heart. So when we started getting letter after letter expressing how hard it was to find quick, gluten free meal options out there, we couldn’t help ourselves and decided to take it on. We gave the challenge to our chef; and after a lot of trial and error, we figured out how to make gluten free tortillas and pizza crusts that are just as delicious as the originals.