Mexican Casserole Bowl / Casserole Mexicaine Bol

It’s the authentic flavour of a traditional tamale that you eat with a spoon. Organic white corn masa, black beans, sweet golden corn, olives, tomatoes and a carefully chosen blend of chile peppers and spices. Gluten free/tree nut free/kosher
Goût authentique d'un tamal traditionnel à savourer à la cuillère. Purée de maïs blanc biologique, haricots noirs, maïs doré sucré, olives, tomates et un mélange soigneusement choisi de piments chilis et d'épices. Sans gluten/sans noix/casher
UPC Code - 042272-901630
Ingredients
Ingredients
Filtered water, organic corn, organic corn masa (organic stoneground corn, trace of lime), organic black beans, Monterey Jack cheese (pasteurised milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), olives, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic tomato purée, organic onions, organic sweet rice flour, spices, sea salt, organic garlic, organic cilantro. Contains milk.
eau filtrée, maïs biologique, purée de maïs biologique (maïs biologique moulu sur pierre, trace de lime), haricots noirs biologiques, fromage Monterey Jack (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes animales ou présure]), olives, huile de tournesol biologique et/ou de carthame extraite par pression, purée de tomates biologiques, oignons biologiques, farine de riz doux biologique, épices, sel de mer, ail biologique, coriandre biologique. Contient du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 bowl / pour 1 bol (269 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 380 | ||
Fat / Lipides 16 g | 25 % | |
Saturated / saturés 5 g + Trans / trans 0,2 g |
25 % | |
Cholesterol / Cholestérol 20 mg | 7 % | |
Sodium / Sodium 780 mg | 32 % | |
Carbohydrates / Glucides 48 g | 16 % | |
Fibre / Fibres 8 g | 32 % | |
Sugars / Sucres 4 g | ||
Protein / Protéines 12 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 6 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 2 % | |
Calcium / Calcium | 25 % | |
Iron / Fer | 20 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Cook on high for 4-5 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 400°F/200°C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on a baking sheet. Bake for 40 minutes. Remove foil. Bake for 10-15 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,54 cm (1 po) sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance élevée pendant 4-5 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 400 °F / 200 °C. Retirer le papier de recouvrement. Couvrir le plateau de papier d'aluminium et placer sur une plaque de cuisson. Faire cuire 40 minutes. Retirer le papier d'aluminium. Faire cuire 10-15 minutes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.

Gluten Free and Proud
We’ve received a lot of mail over the years, and we take customer feedback to heart. So when we started getting letter after letter expressing how hard it was to find quick, gluten free meal options out there, we couldn’t help ourselves and decided to take it on. We gave the challenge to our chef; and after a lot of trial and error, we figured out how to make gluten free tortillas and pizza crusts that are just as delicious as the originals.