Cheese Enchilada / Enchilada Au Fromage

This is comfort food, Mexican style. Two tortillas made from ground organic corn, filled with a blend of cheeses, accented by olives and peppers and covered in our tasty, traditional enchilada sauce. Gluten free/tree nut free/kosher
Voici un mets réconfortant mexicain. Deux tortillas préparées à partir de maïs biologique moulu, remplies d'un mélange de fromages, rehaussées par des olives et des poivrons, puis recouvertes de notre savoureuse sauce à enchiladas traditionnelle. Sans gluten/sans noix/casher
UPC Code - 042272-900800
Ingredients
Ingredients
Filtered water, organic corn tortilla (organic white corn, water, lime [calcium hydroxide]), organic Monterey Jack cheese (organic pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), Cheddar cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, annatto, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic onions, organic tomato purée, olives, organic sweet rice flour, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic green chiles, spices, organic bell peppers, sea salt, organic garlic. Contains milk.
Eau filtrée, tortilla de maïs biologique (maïs blanc biologique, eau, chaux [hydroxide de calcium]), fromage Monterey Jack biologique (lait pasteurisé biologique, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), fromage Cheddar (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, rocou, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), oignons biologiques, purée de tomates biologiques, olives, farine de riz doux biologique, huile de carthame et / ou tournesol extraite par pression, chiles verts biologiques, épices, poivrons biologiques, sel de mer, ail biologique. Contient du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 entrée / pour 1 entrée (127 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 240 | ||
Fat / Lipides 14 g | 22 % | |
Saturated / saturés 6 g + Trans / trans 0,2 g |
30 % | |
Cholesterol / Cholestérol 30 mg | 10 % | |
Sodium / Sodium 440 mg | 18 % | |
Carbohydrates / Glucides 18 g | 6 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 8 % | |
Sugars / Sucres 2 g | ||
Protein / Protéines 9 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 6 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 2 % | |
Calcium / Calcium | 25 % | |
Iron / Fer | 6 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Heat carefully. The cheese will melt out of the tortilla if overheated.
Conventional Oven: Preheat oven to 400 °F/200 °C. Remove overwrap and cover tray with foil. Place tray on a baking sheet in center of oven. Bake for 35-40 minutes or until heated throughout. Let stand covered for 3 minutes before serving.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Cook on MEDIUM (50% power) for 5 minutes. Cook on HIGH 1 minute 45 seconds, or until done.
Toaster Oven: Remove all packaging. Transfer product to a covered toaster oven-safe dish. Cook using the conventional oven instructions.
Oven temperatures vary so please use these instructions as a guide only.
Chauffer soigneusement. Le fromage va fondre sur la tortilla en cas de surchauffe.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 400 °F / 200 °C. Retirer l’emballage et couvrir de papier aluminium. Placer la barquette sur une plaque à pâtisserie au centre du four. Cuire 35 à 40 minutes ou jusqu’à ce que ce soit bien chaud. Laisser reposer 3 minutes avant de servir.
Four à micro-ondes : Faire une incision d’un pouce sur le dessus de l’emballage. Cuire 5 minutes à puissance MOYENNE (50 %). Poursuivre la cuisson 1 minute 45 secondes de plus à puissance MAXIMALE.
Four grille-pain : Retirer tout l’emballage. Transférer le produit sur un plat allant au four grille-pain et couvrir. Cuire en suivant les instructions fournies pour le four conventionnel.
La température varie selon les fours, ces directives ne sont qu’un guide.

Gluten Free and Proud
We’ve received a lot of mail over the years, and we take customer feedback to heart. So when we started getting letter after letter expressing how hard it was to find quick, gluten free meal options out there, we couldn’t help ourselves and decided to take it on. We gave the challenge to our chef; and after a lot of trial and error, we figured out how to make gluten free tortillas and pizza crusts that are just as delicious as the originals.