Thai Green Curry / Thaï Cari Vert

House-made curry sauce, jasmine rice, tofu and a mixture of organic sweet potatoes, green beans, yellow zucchini and fire roasted red bell peppers make this Thai dish one you’ll want to visit often. Gluten free/dairy free/lactose free/vegan/kosher/plant based
Vous aurez envie de déguster souvent ce plat thaï composé d'une sauce au cari maison, de riz au jasmin, de tofu et d'un mélange de patates douces, de haricots verts, de courgettes jaunes et de poivrons rouges rôtis biologiques. Sans gluten/sans produits laitiers/sans lactose/végétalien/casher/à base de plantes
UPC Code - 042272-909780
Ingredients
Ingredients
Organic jasmine rice, organic coconut milk, organic fire-roasted sweet potatoes, organic yellow zucchini, organic tofu (filtered water, organic soybeans, nigari [magnesium chloride]), filtered water, organic green beans, organic tamari (water, organic soybeans, salt), organic carrots, organic fire-roasted red bell peppers, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic sautéed onions (organic onions, organic sunflower oil), organic cane sugar, organic spinach, organic basil, water chestnuts, organic brown cane sugar (organic cane sugar, organic blackstrap molasses), organic cilantro, organic jalapeño peppers, sea salt, organic red onions, spices, organic cornstarch, organic garlic. Contains soy and tree nuts (coconut).
riz au jasmin biologique, lait de coco biologique, patates douces biologiques grillées, courgettes jaunes biologiques, tofu biologique (eau filtrée, fèves de soya biologiques, nigari biologique [chlorure de magnésium]), eau filtrée, haricots verts biologiques, tamari biologique (eau, fèves de soya biologiques, sel), carottes biologiques, poivrons rouges biologiques grillés, huile de carthame et / ou tournesol extraite par pression, oignons biologiques sautés (oignons biologiques, huile de tournesol biologique), sucre de canne biologique, épinards biologiques, basilic biologique, châtaignes d’eau, sucre de canne brun biologique (sucre de canne biologique, mélasse biologique), coriandre biologique, piments jalapeño biologique, sel de mer, oignons rouges biologique, épices, amidon biologique, ail biologique. Contient du soja et des noix (noix de coco).
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
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Per 1 entrée / pour 1 entrée (284 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 360 | ||
Fat / Lipides 16 g | 25 % | |
Saturated / saturés 8 g + Trans / trans 0 g |
40 % | |
Cholesterol / Cholestérol 0 mg | 0 % | |
Sodium / Sodium 780 mg | 33 % | |
Carbohydrates / Glucides 45 g | 15 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 12 % | |
Sugars / Sucres 12 g | ||
Protein / Protéines 9 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 70 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 20 % | |
Calcium / Calcium | 6 % | |
Iron / Fer | 15 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in top of overwrap. Heat on high for 4 minutes. Remove overwrap and gently stir. Cook another 1 minute or until heated throughout. Let stand 2 minutes before serving.
Conventional Oven: Preheat oven to 375ºF. Remove tray from carton and overwrap. Leave in tray and cover with foil (foil should not touch food). Place tray on a cookie sheet and bake for 40-45 minutes or until heated throughout. Let stand 2 minutes before serving.
Toaster Oven: Remove all packaging. Transfer product to a covered toaster oven-safe dish. Cook using the conventional oven instructions shown above.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,5 cm sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance élevée pendant 4 minutes. Enlever le papier de recouvrement. Brasser le cari. Faire cuire à puissance élevée de 1 à 2 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer le papier de recouvrement. Couvrir le plateau de papier d’aluminium et placer sur une plaque de cuisson. Faire cuire de 40 à 45 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four grille-pain. Suivre les directives pour le four conventionnel.
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