Spinach & Ricotta Cheese Ravioli Bowl / Épinards et Ricotta

Amy’s Spinach Ravioli are made with organic spinach, tomatoes, onions and creamy ricotta cheese inside tender pasta, covered with our home-style tomato sauce then sprinkled with Parmesan cheese. Now that’s spinach everyone can love. Soy free/tree nut free/kosher
Les raviolis aux épinards d'Amy sont faits avec des épinards, des tomates et des oignons biologiques ainsi que des pâtes tendres farcies de ricotta crémeuse, le tout recouvert de notre sauce tomate maison et saupoudré de parmesan. Tout le monde aime les épinards servis ainsi. Sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-911295
Ingredients
Ingredients
RAVIOLI PASTA (FILTERED WATER, ORGANIC UNBLEACHED WHEAT FLOUR, ORGANIC SEMOLINA FLOUR, ORGANIC SPINACH, RICOTTA WHEY CHEESE [PASTEURIZED WHEY, PASTEURIZED PARTLY-SKIMMED MILK, VINEGAR, SALT], ORGANIC ONIONS, ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, PARMESAN CHEESE [PASTEURIZED PARTLY-SKIMMED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, MICROBIAL ENZYME (WITHOUT ANIMAL ENZYMES OR RENNET)], INACTIVE YEAST, SEA SALT, SPICES), ORGANIC DICED TOMATOES, FILTERED WATER, ORGANIC ONIONS, ORGANIC CARROTS, ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, PARMESAN CHEESE (PASTEURIZED PARTLY-SKIMMED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, MICROBIAL ENZYME [WITHOUT ANIMAL ENZYMES OR RENNET]), SEA SALT, ORGANIC CANE SUGAR, ORGANIC GARLIC. CONTAINS WHEAT AND MILK.
RAVIOLIS (EAU FILTRÉE, FARINE DE BLÉ BIOLOGIQUE NON BLANCHIE, SEMOULE DE BLÉ BIOLOGIQUE TENDRE, ÉPINARDS BIOLOGIQUES, FROMAGE RICOTTA DE LACTOSÉRUM [LACTOSÉRUM PASTEURISÉ, LAIT PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ PASTEURISÉ, VINAIGRE, SEL], OIGNONS BIOLOGIQUES, HUILE D'OLIVE EXTRA VIERGE BIOLOGIQUE, PARMESAN [LAIT PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ PASTEURISÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, ENZYME MICROBIENNE (SANS ENZYMES ANIMALES OU PRÉSURE)], LEVURE INACTIVE, SEL DE MER, ÉPICES), DÉS DE TOMATES BIOLOGIQUES, EAU FILTRÉE, OIGNONS BIOLOGIQUES, CAROTTES BIOLOGIQUES, HUILE D'OLIVE EXTRA VIERGE BIOLOGIQUE, PARMESAN (LAIT PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ PASTEURISÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, ENZYME MICROBIENNE [SANS ENZYMES ANIMALES OU PRÉSURE]), SEL DE MER, SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE, AIL BIOLOGIQUE. CONTIENT DU BLÉ ET DU LAIT.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 bowl / pour 1 bol (241 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 290 | ||
Fat / Lipides 8 g | 12 % | |
Saturated / saturés 2,5 g + Trans / trans 0,1 g |
13 % | |
Cholesterol / Cholestérol 10 mg | 3 % | |
Sodium / Sodium 780 mg | 33 % | |
Carbohydrates / Glucides 46 g | 15 % | |
Fibre / Fibres 4 g | 16 % | |
Sugars / Sucres 6 g | ||
Protein / Protéines 9 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 10 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 10 % | |
Calcium / Calcium | 15 % | |
Iron / Fer | 8 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Cook on high for 4-5 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375°F/190°C. Remove overwrap. Place tray on a baking sheet. Bake for 40-45 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven instructions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,54 cm (1 po) sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance élevée pendant 4-5 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer le papier de recouvrement. Placer un plateau sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire 40-45 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.

A Labour of Pasta Love
We make most of our pasta in-house, using organic flour from a family business that has been making flour since 1867. Sure, it’s time consuming for a kitchen our size to make pasta from scratch, but there’s nothing better than the unique, delicate texture and rich flavour of house-made pasta. Especially when it’s covered in a creamy cheese sauce.