3 Cheese Kale Bake Bowl / Gratin de Chou Frisé aux 3 Fromages

Green, leafy kale can be truly delicious, especially when mixed into a creamy three-cheese sauce over tender, organic rice flour rotini. Mac & Cheese just got a little more sophisticated. Gluten free/soy free/corn free/tree nut free/kosher
Les feuilles de chou frisé peuvent être vraiment délicieuses, surtout si elles sont mélangées à une sauce crémeuse aux trois fromages avec des rotinis faits de farine de riz biologique. Voici une version raffinée du macaroni au fromage. Sans gluten/sans soja/sans maïs/sans noix/casher
UPC Code - 042272-910564
Ingredients
Ingredients
ORGANIC RICE PASTA (FILTERED WATER, ORGANIC RICE FLOUR), ORGANIC LOWFAT MILK, WHITE CHEDDAR AND MONTEREY JACK CHEESES (PASTEURIZED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, MICROBIAL ENZYME [WITHOUT ANIMAL ENZYMES OR RENNET]), ORGANIC KALE, BUTTER (CREAM, SALT), ORGANIC SWEET RICE FLOUR, ORGANIC ONIONS, ORGANIC RICE FLOUR, FILTERED WATER, PARMESAN CHEESE (PASTEURIZED PARTLY-SKIMMED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, MICROBIAL ENZYME [WITHOUT ANIMAL ENZYMES OR RENNET]), SEA SALT, ORGANIC TAPIOCA STARCH, ORGANIC POTATOES, ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, ORGANIC AGAVE SYRUP, MUSTARD POWDER, ORGANIC SAFFLOWER AND/OR SUNFLOWER OIL, ORGANIC BROWN RICE VINEGAR, ORGANIC BELL PEPPERS, YEAST, ORGANIC POTATO FLOUR, ORGANIC CANE SUGAR, SPICES, ORGANIC RICE BRAN EXTRACT, ORGANIC JALAPEÑO PEPPERS, ORGANIC GARLIC. CONTAINS MILK AND MUSTARD.
PÂTES DE RIZ BIOLOGIQUE (EAU FILTRÉE, FARINE DE RIZ BIOLOGIQUE), LAIT À FAIBLE TENEUR EN MATIÈRE GRASSE BIOLOGIQUE, FROMAGE CHEDDAR BLANC ET FROMAGE MONTEREY JACK (LAIT PASTEURISÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, ENZYME MICROBIENNE [SANS ENZYMES ANIMALES OU PRÉSURE]), CHOU FRISÉ BIOLOGIQUE, BEURRE (CRÈME, SEL), FARINE DE RIZ DOUX BIOLOGIQUE, OIGNONS BIOLOGIQUES, FARINE DE RIZ BIOLOGIQUE, EAU FILTRÉE, PARMESAN (LAIT PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ PASTEURISÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, ENZYME MICROBIENNE [SANS ENZYMES ANIMALES OU PRÉSURE]), SEL DE MER, TAPIOCA BIOLOGIQUE, POMMES DE TERRE BIOLOGIQUES, HUILE D'OLIVE EXTRA VIERGE BIOLOGIQUE, SIROP D'AGAVE BIOLOGIQUE, POUDRE DE MOUTARDE, HUILE DE TOURNESOL ET / OU DE CARTHAME BIOLOGIQUE, VINAIGRE DE RIZ BRUN BIOLOGIQUE, POIVRONS BIOLOGIQUES, LEVURE, FARINE DE POMMES DE TERRE BIOLOGIQUES, SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE, ÉPICES, EXTRAIT DE SON DE RIZ BIOLOGIQUE, PIMENTS JALAPEÑOS BIOLOGIQUES, AIL BIOLOGIQUE. CONTIENT DU LAIT ET DE LA MOUTARDE.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1 bowl / pour 1 bol (241 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 480 | ||
Fat / Lipides 21 g | 32 % | |
Saturated / saturés 13 g + Trans / trans 0,5 g |
65 % | |
Cholesterol / Cholestérol 70 mg | 23 % | |
Sodium / Sodium 760 mg | 32 % | |
Carbohydrates / Glucides 55 g | 18 % | |
Fibre / Fibres 1 g | 4 % | |
Sugars / Sucres 4 g | ||
Protein / Protéines 18 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 15 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 4 % | |
Calcium / Calcium | 45 % | |
Iron / Fer | 2 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Cook on high for 4 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375°F/190 °C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on a baking sheet. Bake for 30 minutes. Remove foil. Bake for 10-15 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in a toaster oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,54 cm (1 po) sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance élevée pendant 4 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer le papier de recouvrement. Couvrir le plateau de papier d'aluminium et placer sur une plaque de cuisson. Faire cuire 30 minutes. Retirer le papier d'aluminium. Faire cuire 10-15 minutes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.

We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.