Spinach Pizza / Pizza Épinards

This pizza actually gets its own fan mail. We start with a blend of feta cheese, basil and organic spinach, spread over our hand-stretched thin crust. Then we top it all off with melty mozzarella. Tree nut free/kosher
Cette pizza a son propre cercle d'admirateurs. Pour commencer, nous étendons un mélange de féta, de basilic et d'épinards biologiques sur notre croûte mince étirée à la main. Ensuite, nous y ajoutons une couche de mozzarella fondante. Sans noix/casher
UPC Code - 042272-901029
Ingredients
Ingredients
Organic unbleached wheat flour, filtered water, organic tomato purée, part-skim mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic spinach, extra virgin olive oil, feta cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic onions, organic tofu (filtered water, organic soybeans, nigari [magnesium chloride]), honey, sea salt, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic garlic, spices, organic evaporated cane syrup, yeast. Contains wheat, milk and soy.
farine de blé non blanchie biologique, eau filtrée, purée de tomates biologiques, fromage mozzarella partiellement écrémé (lait pasteurize partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), épinards biologiques, huile d'olive vierge extra, fromage féta (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), oignons biologiques, tofu biologique (eau filtrée, fèves de soja biologiques, nigari [chlorure de magnésium]), miel, huile de carthame et/ou tournesol extraite par pression, sel de mer, ail biologique, épices, sirop de canne évaporé biologique, levure. Contient du blé, du lait et du soja.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1/3 pizza / pour 1/3 pizza (132 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 310 | ||
Fat / Lipides 12 g | 19 % | |
Saturated / saturés 4 g + Trans / trans 0 g |
20 % | |
Cholesterol / Cholestérol 15 mg | 5 % | |
Sodium / Sodium 590 mg | 25 % | |
Carbohydrates / Glucides 38 g | 13 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 8 % | |
Sugars / Sucres 4 g | ||
Protein / Protéines 12 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 4 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 4 % | |
Calcium / Calcium | 15 % | |
Iron / Fer | 8 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Conventional Oven: Preheat oven to 425 °F/220 °C. Remove overwrap and cardboard; place pizza directly on the middle oven rack. Bake for 12-14 minutes. If a softer crust is desired, place pizza on a baking sheet and bake for 13 to 15 minutes. Let stand 2 minutes before serving. These pizzas are pre-cooked. To prevent burning, check often after reaching the beginning of the recommended cooking range. Ovens vary so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 425 °F / 220 °C. Retirer l’emballage et le carton, et placer la pizza directement sur la grille au centre du four. Laisser cuire 12 à 14 minutes. Si l’on désire une croûte moins croustillante, déposer la pizza sur une plaque à pâtisserie, et cuire 13 à 15 minutes. Laisser reposer 2 minutes avant de servir. Ces pizzas sont précuites. Pour éviter de les faire brûler, vérifier souvent dès que la durée minimale de cuisson recommandée est atteinte. Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.
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