Margherita Pizza

Simple and simply scrumptious. The Margherita has a thinner, hand-stretched crust, slowly simmered sauce made from organic tomatoes and seasonings, and is topped off with mozzarella cheese and a sprinkling of Parmesan and basil. Soy free/tree nut free/kosher
À la fois simple et délicieuse. La Margherita est faite d'une croûte plus mince étirée à la main à laquelle on ajoute une sauce mijotée lentement à base de tomates biologiques et d'assaisonnements, puis de la mozzarella et un peu de parmesan et de basilic. Sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-901999
Ingredients
Ingredients
Organic unbleached wheat flour, filtered water, organic tomato purée, whole milk mozzarella cheese (pasteurized whole milk, vinegar, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic extra virgin olive oil, Parmesan cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic honey, organic basil, sea salt, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic garlic, organic cane sugar, yeast, spices. Contains wheat and milk.
farine de blé non blanchie biologique, eau filtrée, purée de tomates biologiques, fromage mozzarella au lait entier (lait entier pasteurisé, vinaigre distillé, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), huile d'olive vierge extra biologique, fromage Parmesan (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), miel biologique, basilic biologique, sel de mer, huile de carthame et/ou tournesol extraite par pression, ail biologique, sucre de canne biologique, levure, épices. Contient du blé et du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
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Per 1/3 pizza / pour 1/3 pizza (123 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 280 | ||
Fat / Lipides 12 g | 18 % | |
Saturated / saturés 3,5 g + Trans / trans 0 g |
18 % | |
Cholesterol / Cholestérol 10 mg | 3 % | |
Sodium / Sodium 550 mg | 23 % | |
Carbohydrates / Glucides 32 g | 11 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 8 % | |
Sugars / Sucres 3 g | ||
Protein / Protéines 11 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 4 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 2 % | |
Calcium / Calcium | 6 % | |
Iron / Fer | 10 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Conventional Oven: Preheat oven to 425°F/220°C. Remove pizza from overwrap and place directly on the oven rack. Bake for 9-10 minutes. If a softer crust is desired, place pizza on a baking sheet and bake for 10-12 minutes. Let stand 2 minutes before serving. These pizzas are pre-cooked. To prevent burning, check often after reaching the beginning of the recommended cooking range. Ovens vary so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 425 °F / 220 °C. Retirer la pizza de l’emballage et placer directement sur la grille du four. Cuire 9 à 10 minutes. Si l’on désire une croûte moins croustillante, déposer la pizza sur une plaque à pâtisserie et cuire 10 à 12 minutes. Laisser reposer 2 minutes avant de servir. Ces pizzas sont précuites. Pour éviter de les faire brûler, vérifier souvent dès que la durée minimale de cuisson recommandée est atteinte. Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.
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