Macaroni & Cheese / Macaroni Et Fromage

A classic kid and – yes, we admit it – adult favourite. Our house-made organic elbow macaroni is smothered in a smooth and creamy cheese sauce. Soy free/tree nut free/kosher
Un classique pour les enfants, et admettons-le, un préféré des adultes. Nos macaronis en coude biologiques faits maison sont couverts d'une sauce au fromage onctueuse et crémeuse. Sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-900305
Ingredients
Ingredients
Macaroni* (unbleached durum wheat*, whole durum wheat*, filtered water), Partly skimmed milk*, White Cheddar cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzymes [without animal enzymes or rennet]), Butter (cream, salt), Sweet rice flour*, Sea salt, Annatto* (colour). *Organic Contains: Wheat, Milk.
Macaroni* (blé dur non blanchi*, blé dur entier*, eau filtrée), Lait partiellement écrémé*, Fromage cheddar blanc (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzymes microbiennes [sans enzymes de source animale ni présure]), Beurre (crème, sel), Farine de riz doux*, Sel de mer, Annatto* (couleur). *Biologique Contient : Blé, Lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 entrée / pour 1 entrée (255 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 410 | ||
Fat / Lipides 18 g | 28 % | |
Saturated / saturés 10 g + Trans / trans 0,4 g |
50 % | |
Cholesterol / Cholestérol 50 mg | 17 % | |
Sodium / Sodium 690 mg | 29 % | |
Carbohydrates / Glucides 47 g | 16 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 12 % | |
Sugars / Sucres 6 g | ||
Protein / Protéines 16 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 6 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 0 % | |
Calcium / Calcium | 30 % | |
Iron / Fer | 10 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Remove overwrap. Place tray on a microwave-safe plate. Cook on high for 3 minutes. Stir. Cook on high for 1 more minute. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375 °F/190 °C. Remove overwrap. Place tray on a baking sheet. Bake for 35-40 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Retirer la pellicule transparente. Mettre le plateau sur une assiette allant au four à micro-ondes. Faire cuire à puissance élevée pendant 3 minutes. Remuer. Faire cuire à puissance élevée pendant 1 minute de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer la pellicule transparente. Mettre le plateau sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire 35-40 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Retirer la pellicule transparente et le plateau. Mettre dans un plat allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
You might also like

We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.