Chili Mac Bowl / Bol Pâtes Au Chili

Our perfectly spiced Organic Chili is mixed with our signature, creamy Mac & Cheese. Two great tastes together make one heavenly Bowl. Gluten free/corn free/tree nut free/kosher
Mélange de notre chili biologique assaisonné à la perfection et de notre macaroni au fromage crémeux exclusif. Deux goûts savoureux ne peuvent donner qu’un bol divin. Sans gluten/sans maïs/sans noix/casher
UPC Code - 042272-910571
Ingredients
Ingredients
ORGANIC RICE PASTA (ORGANIC RICE FLOUR, FILTERED WATER), FILTERED WATER, ORGANIC LOWFAT MILK, ORGANIC RED BEANS, WHITE CHEDDAR CHEESE (PASTEURIZED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, MICROBIAL ENZYME [WITHOUT ANIMAL ENZYMES OR RENNET]), ORGANIC ONIONS, ORGANIC TOFU (FILTERED WATER, ORGANIC SOYBEANS, MAGNESIUM CHLORIDE), ORGANIC SWEET RICE FLOUR, BUTTER (CREAM, SALT), ORGANIC GREEN CHILES, EXPELLER PRESSED SAFFLOWER AND/OR SUNFLOWER OIL, SPICES, SEA SALT, ORGANIC GARLIC, ORGANIC TOMATO PURÉE, ORGANIC KETCHUP (ORGANIC TOMATO CONCENTRATE, ORGANIC DISTILLED VINEGAR, ORGANIC CANE SUGAR, SEA SALT, ORGANIC ONION POWDER, ORGANIC SPICES, NATURAL FLAVOUR), ORGANIC JALAPEÑO PEPPERS, ORGANIC ANNATTO, ORGANIC SMOKED PAPRIKA. CONTAINS MILK AND SOY.
PÂTES DE RIZ BIOLOGIQUE (FARINE DE RIZ BIOLOGIQUE, EAU FILTRÉE), EAU FILTRÉE, LAIT À FAIBLE TENEUR EN MATIÈRE GRASSE BIOLOGIQUE, HARICOTS ROUGES BIOLOGIQUES, FROMAGE CHEDDAR BLANC (LAIT PASTEURISÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, ENZYME MICROBIENNE [SANS ENZYMES ANIMALES OU PRÉSURE]), OIGNONS BIOLOGIQUES, TOFU BIOLOGIQUE (EAU FILTRÉE, SOYA BIOLOGIQUE, CHLORURE DE MAGNÉSIUM), FARINE DE RIZ DOUX BIOLOGIQUE, BEURRE (CRÈME, SEL), PIMENTS CHILIS VERTS BIOLOGIQUES, HUILE DE TOURNESOL ET / OU DE CARTHAME EXTRAITE PAR PRESSION, ÉPICES, SEL DE MER, AIL BIOLOGIQUE, PURÉE DE TOMATES BIOLOGIQUES, KETCHUP BIOLOGIQUE (CONCENTRÉ DE TOMATES BIOLOGIQUES, VINAIGRE DISTILLÉ BIOLOGIQUE, SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE, SEL DE MER, POUDRE D'OIGNON BIOLOGIQUE, ÉPICES BIOLOGIQUES, SAVEUR NATURELLE), PIMENTS JALAPEÑOS BIOLOGIQUES, ROCOU BIOLOGIQUE, PAPRIKA FUMÉ BIOLOGIQUE. CONTIENT DU LAIT ET DU SOJA.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 bowl / pour 1 bol (255 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 420 | ||
Fat / Lipides 14 g | 22 % | |
Saturated / saturés 7 g + Trans / trans 0,3 g |
35 % | |
Cholesterol / Cholestérol 35 mg | 12 % | |
Sodium / Sodium 720 mg | 30 % | |
Carbohydrates / Glucides 59 g | 20 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 12 % | |
Sugars / Sucres 3 g | ||
Protein / Protéines 15 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 4 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 2 % | |
Calcium / Calcium | 25 % | |
Iron / Fer | 10 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Cook on high for 3 minutes. Remove overwrap. Stir. Cook on high for 1 more minute. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375 °F/190 °C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on a baking sheet. Bake for 40 minutes. Remove foil. Stir. Bake for 10-15 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,54 cm (1 po) sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance élevée pendant 3 minutes. Enlever le papier de recouvrement. Remuer. Faire cuire à puissance élevée pendant 1 minute de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer le papier de recouvrement. Couvrir le plateau de papier d'aluminium et placer sur une plaque de cuisson. Faire cuire 40 minutes. Retirer le papier d'aluminium. Remuer. Faire cuire 10-15 minutes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
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We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.