Country Cheddar Bowl / Bol Cheddar Campagnard

Organic rotini pasta in our delectable cheese sauce made with real Cheddar from southwest England, tossed with organic vegetables and baked organic tofu. Tree nut free/kosher
Des rotinis biologiques dans notre sauce au fromage délicieuse à base de vrai cheddar provenant du sud-ouest de l'Angleterre, mélangés avec des légumes biologiques et du tofu biologique cuit au four. Sans noix/casher
UPC Code - 042272-901623
Ingredients
Ingredients
Pasta* (semolina flour*, water), broccoli*, roasted potatoes*, filtered water, tofu* (filtered water, soybeans*, magnesium chloride), white Cheddar cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), carrots*, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, bell peppers*, sweet rice flour*, onions*, tamari* (water, soybeans*, alcohol* [to preserve freshness], salt), sea salt, mustard powder, paprika, spices, annatto* (colour), garlic*. Contains wheat, milk, mustard and soy.
*organic
pâtes* (semoule de blé tendre*, eau), brocoli*, pommes de terre rôties*, eau filtrée, tofu* (eau filtrée, soja*, chlorure de magnésium), fromage Cheddar blanc (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d’animaux]), carottes*, huile de carthame et / ou de tournesol extraite par pression, poivrons*, farine de riz glutineux*, oignons*, tamari* (eau, soja*, alcool* [pour la conservation de fraîcheur], sel), sel marin, poudre de moutarde, paprika, épices, annatto* (couleur), ail*. Contient du blé, du lait, de la moutarde et du soja.
* = ingrédient biologique
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 bowl / pour 1 bol (269 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 430 | ||
Fat / Lipides 21 g | 32 % | |
Saturated / saturés 6 g + Trans / trans 0,2 g |
31 % | |
Cholesterol / Cholestérol 20 mg | 7 % | |
Sodium / Sodium 690 mg | 29 % | |
Carbohydrates / Glucides 45 g | 15 % | |
Fibre / Fibres 4 g | 16 % | |
Sugars / Sucres 3 g | ||
Protein / Protéines 16 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 20 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 30 % | |
Calcium / Calcium | 20 % | |
Iron / Fer | 15 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch (2.5 cm) slit in overwrap. Cook on high for 4-5 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 400 °F/200 °C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on a baking sheet. Bake for 40 minutes. Remove foil. Bake for 10-15 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 2,5 cm (1 po) sur le papier de recouvrement. Faire cuire à puissance élevée de 4 à 5 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 400 °F / 200 °C. Retirer le papier de recouvrement. Couvrir le plateau de papier d'aluminium et placer sur une plaque de cuisson. Faire cuire 40 minutes. Retirer le papier d'aluminium. Faire cuire 10 à 15 minutes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever le papier de recouvrement et le plateau. Placer dans un contenant allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
You might also like

We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.