Cheese Pizza / Pizza Fromage

There’s a reason it’s a classic. Our Cheese Pizza starts with a hand-stretched crust topped with our house-made pizza sauce, made from organic tomatoes, and plenty of grated part-skim mozzarella cheese. Soy free/tree nut free/kosher
Ce n’est pas pour rien qu’elle est un classique. Notre pizza au fromage commence par une croûte étirée à la main garnie de notre sauce à pizza maison, faite à partir de tomates biologiques, et d'une grande quantité de mozzarella partiellement écrémée râpée. Sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-901012
Ingredients
Ingredients
Organic unbleached wheat flour with organic wheat germ and organic wheat bran, filtered water, part skim mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic tomato purée, organic extra virgin olive oil, organic honey, sea salt, organic red onions, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, yeast, spices, organic garlic. Contains wheat and milk.
farine de blé non blanchie biologique avec germe de blé biologique et son de blé biologique, eau filtrée, fromage mozzarella partiellement écrémé (lait partiellement écrémé pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), purée de tomates biologiques, huile d'olive vierge extra biologique, miel biologique, sel de mer, oignons rouges biologiques, huile de carthame et / ou tournesol extraite par pression, levure, épices, ail biologique. Contient du blé et du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1/3 pizza / pour 1/3 pizza (123 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 290 | ||
Fat / Lipides 12 g | 18 % | |
Saturated / saturés 5 g + Trans / trans 0 g |
25 % | |
Cholesterol / Cholestérol 15 mg | 5 % | |
Sodium / Sodium 590 mg | 25 % | |
Carbohydrates / Glucides 33 g | 11 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 7 % | |
Sugars / Sucres 4 g | ||
Protein / Protéines 12 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 5 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 5 % | |
Calcium / Calcium | 20 % | |
Iron / Fer | 8 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Conventional Oven: Preheat oven to 425°F/220°C. Remove overwrap and cardboard; place pizza directly on the middle oven rack. Bake for 12-14 minutes. If a softer crust is desired, place pizza on a baking sheet and bake for 13 to 15 minutes. Let stand 2 minutes before serving. These pizzas are pre-cooked. To prevent burning, check often after reaching the beginning of the recommended cooking range. Ovens vary so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Four conventionnel: Préchauffer le four à 425 °F / 220 °C. Retirer l’emballage et le carton, et placer la pizza directement sur la grille au centre du four. Laisser cuire 12 à 14 minutes. Si l’on désire une croûte moins croustillante, déposer la pizza sur une plaque à pâtisserie, et cuire 13 à 15 minutes. Laisser reposer 2 minutes avant de servir. Ces pizzas sont précuites. Pour éviter de les faire brûler, vérifier souvent dès que la durée minimale de cuisson recommandée est atteinte. Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.

The Rising Room
Dough can be finicky. Everything needs to be perfect for it to happily rise. That’s why our pizza dough gets a room all to itself. After the dough is made, it is transferred to the rising room where the temperature and conditions are carefully regulated by a special team in charge of the rising process. As the sweet smell of rising yeast fills the room, our team of specialists monitor the dough’s progress.