Mushroom Risotto Bowl / Risotto Aux Champignons Bol

Tender, organic Arborio rice meets the rich flavour of porcini mushrooms and young green peas in a delectable creamy sauce. This is perfectly cooked risotto the easy way. Gluten free/soy free/tree nut free/kosher
Riz arborio biologique tendre agrémenté de savoureux bolets et de petits pois verts dans une délicieuse sauce crémeuse. Voici un risotto cuit à la perfection facile à faire. Sans gluten/sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-908332
Ingredients
Ingredients
Arborio rice*, mushrooms*, filtered water*, peas*, butter*, onions*, Parmesan cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme), sea salt, spices. Contains milk.
*organic
riz arborio*, champignons*, eau filtrée, petits pois*, beurre*, oignons*, parmesan (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne), sel de mer, épices. Contient du lait.
* = ingrédients biologiques
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1 bowl / pour 1 bol (269 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 230 | ||
Fat / Lipides 7 g | 11 % | |
Saturated / saturés 4,5 g + Trans / trans 0,2 g |
24 % | |
Cholesterol / Cholestérol 20 mg | 7 % | |
Sodium / Sodium 590 mg | 25 % | |
Carbohydrates / Glucides 35 g | 12 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 8 % | |
Sugars / Sucres 1 g | ||
Protein / Protéines 7 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 4 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 8 % | |
Calcium / Calcium | 6 % | |
Iron / Fer | 8 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Microwave Oven (Preferred Method): Make a 1-inch (3 cm) slit in overwrap. Cook on high for 3 minutes. Remove overwrap. Stir. Cook on high for 1-2 more minutes. Let sit 2 minutes. Serve.
Stovetop: Remove food from bowl. Place in a double boiler and cover. Bring water to a boil, then reduce to low. Steam for 30-35 minutes, stirring occasionally. Stir well. Serve.
Four à micro-ondes (Mode de Cuisson à Privilégier) : Pratiquer une fente de 3 cm (1 po) dans la pellicule transparente. Faire cuire à puissance élevée pendant 3 minutes. Retirer la pellicule transparente. Remuer. Faire cuire à puissance élevée pendant 1 à 2 minutes de plus. Laisser reposer 2 minutes. Servir.
Surface de cuisson : Retirer les aliments du bol. Les mettre dans un bain-marie et recouvrir. Porter l'eau à ébullition puis réduire la température à faible. Faire cuire à la vapeur, de 30 à 35 minutes et remuer de temps à autre. Bien remuer. Servir.

Gluten Free and Proud
We’ve received a lot of mail over the years, and we take customer feedback to heart. So when we started getting letter after letter expressing how hard it was to find quick, gluten free meal options out there, we couldn’t help ourselves and decided to take it on. We gave the challenge to our chef; and after a lot of trial and error, we figured out how to make gluten free tortillas and pizza crusts that are just as delicious as the originals.