Vegetable Pie in a Pocket Sandwich / Pâté Aux Légumes Dans Une Pochette Sandwich

Amy’s original Pot Pie, disguised as a sandwich. Our classic filling, made from sun-ripened veggies and tender, organic tofu, is simmered in a delicious, delicate sauce and wrapped in a biscuit-like crust. Dairy free/lactose free/tree nut free/kosher
Le pâté original d'Amy déguisé en sandwich. Notre garniture classique, composée de légumes mûris au soleil et de tofu mou biologique, est mijotée dans une délicieuse sauce délicate et enveloppée dans une croûte de type biscuit. Sans produits laitiers/sans lactose/sans noix/casher
UPC Code - 042272-900954
Ingredients
Ingredients
Organic unbleached wheat flour, filtered water, organic potatoes, organic carrots, organic onions, organic tofu (filtered water, organic soybeans, nigari [magnesium chloride]), organic sweet rice flour, organic peas, extra virgin olive oil, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic tamari (water, organic soybeans, sea salt), organic cane sugar, sea salt, yeast, honey, spices, yeast extract, turmeric. Contains wheat and soy.
farine écru de blé biologique, eau filtrée, pommes de terre biologiques, carottes biologiques, oignons biologiques, tofu biologique (eau filtrée, fèves de soja biologiques, nigari [chlorure de magnésium]), farine de riz doux biologique, pois biologiques, huile d'olive vierge extra, huile de carthame et/ou tournesol extraite par pression, tamari biologique (eau, fèves de soja biologiques, sel de mer), sucre de canne biologique, sel de mer, levure, miel, épices, extrait de levure, curcuma. Contient du blé et du soja.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 sandwich / pour 1 sandwich (142 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 290 | ||
Fat / Lipides 9 g | 14 % | |
Saturated / saturés 1,5 g + Trans / trans 0 g |
8 % | |
Cholesterol / Cholestérol 0 mg | 0 % | |
Sodium / Sodium 490 mg | 20 % | |
Carbohydrates / Glucides 45 g | 15 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 12 % | |
Sugars / Sucres 5 g | ||
Protein / Protéines 8 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 25 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 4 % | |
Calcium / Calcium | 2 % | |
Iron / Fer | 10 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Conventional Oven: Preheat oven to 350°F/175°C. Remove overwrap. Place sandwich on baking sheet. Bake for 25-30 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Follow conventional oven instructions.
Microwave Oven: Remove overwrap. Place sandwich on a microwave-safe plate. Cover with a microwave-safe plate. Cook for 1 minute. Flip. Cook for 1 more minute. Let sit for 1 minute. Serve. For crispier crust, place microwaved sandwich in toaster oven for 5 minutes at 375°F/190°C.
Les fours peuvent varier.
Four conventionnel : préchauffer le four à 350 °F / 175 °C. Retirer le papier de recouvrement. Placer un sandwich sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire de 25 à 30 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : suivre les directives pour le four conventionnel.
Four à micro-ondes : enlever le papier de recouvrement. Placer un sandwich sur une plaque allant au four à micro-ondes. Recouvrir avec une plaque allant au four à micro-ondes. Faire cuire pendant 1 minute. Retourner. Faire cuire pendant 1 minute de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir. Pour obtenir une croûte plus croustillante, placer un sandwich ayant été cuit au four à micro-ondes dans un four grille-pain pendant 5 minutes à 375 °F / 190 °C.
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