Vegetable Lasagna / Lasagne Aux Légumes

Organic pasta layered with ricotta, mozzarella and Parmesan, plus tender organic veggies in an authentic Italian sauce made in-house from sun-ripened organic tomatoes. It takes longer to make lasagna our way, but we think the taste is worth it. Soy free/tree nut free/kosher
Pâtes biologiques en couches avec de la ricotta, de la mozzarella et du parmesan, ainsi que des légumes biologiques tendres dans une sauce italienne authentique maison faite avec des tomates biologiques mûries au soleil. La préparation de nos lasagnes est longue, mais nous pensons que le goût en vaut la peine. Sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-900329
Ingredients
Ingredients
Organic lasagna pasta (organic semolina flour, organic whole wheat flour, filtered water), organic tomato purée, ricotta whey cheese (pasteurized whey, pasteurized partly skimmed milk, vinegar, salt), filtered water, organic zucchini, organic spinach, part-skim mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic onions, organic carrots, organic extra virgin olive oil, basil, Parmesan cheese (partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic butter, sea salt, organic garlic, spices*. Contains wheat and milk.
*100% pure herbs & spices (no hidden ingredients)
pâtes à lasagne biologiques (farine de semoule biologique, farine de blé entier biologique, eau filtrée), purée de tomates biologiques, fromage de petit-lait ricotta (lactosérum de fromage pasteurisé, lait partiellement écrémée pasteurisé, vinaigre, sel), eau filtrée, courgettes biologiques, épinards biologiques, fromage mozzarella partiellement écrémé (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), oignons biologiques, carottes biologiques, huile d'olive vierge extra biologique, basilique, fromage Parmesan (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), beurre biologique, sel de mer, ail biologique, épices*. Contient du blé et du lait.
* Herbes et épices 100 % pures (ne contiennent pas d'additifs)
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1 entrée / pour 1 entrée (269 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 370 | ||
Fat / Lipides 14 g | 22 % | |
Saturated / saturés 6 g + Trans / trans 0,3 g |
30 % | |
Cholesterol / Cholestérol 30 mg | 10 % | |
Sodium / Sodium 680 mg | 28 % | |
Carbohydrates / Glucides 45 g | 15 % | |
Fibre / Fibres 4 g | 16 % | |
Sugars / Sucres 8 g | ||
Protein / Protéines 17 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 20 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 10 % | |
Calcium / Calcium | 35 % | |
Iron / Fer | 15 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Conventional Oven: Preheat oven to 375°F/190°C. Remove overwrap. Place tray on a baking sheet. Bake for 35-40 minutes or until heated throughout. Let stand 2-3 minutes before serving.
Toaster Oven: Remove all packaging. Transfer product to a toaster oven-safe dish. Cook using conventional oven instructions shown above.
Microwave Oven: Make a 1-inch slit in overwrap. Heat on HIGH 5 minutes. Heat on MEDIUM 2 minutes. Let stand 2-3 minutes before serving.
Ovens vary, so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F/190 °C. Retirer l’emballage. Placer la barquette sur une plaque à pâtisserie. Cuire 35 à 40 minutes ou jusqu’à ce que ce soit bien chaud. Laisser reposer 2 à 3 minutes avant de servir.
Four grille-pain : Retirer tout l’emballage. Transférer le produit sur un plat allant au four grille-pain. Cuire en suivant les instructions fournies pour le four conventionnel.
Four à micro-ondes : Faire une incision d’un pouce sur le dessus de l’emballage. Cuire 5 minutes à puissance maximale. Cuire 2 minutes à puissance moyenne. Laisser reposer 2 à 3 minutes avant de servir.
Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.

A Labour of Pasta Love
We make most of our pasta in-house, using organic flour from a family business that has been making flour since 1867. Sure, it’s time consuming for a kitchen our size to make pasta from scratch, but there’s nothing better than the unique, delicate texture and rich flavour of house-made pasta. Especially when it’s covered in a creamy cheese sauce.