Spinach Feta in a Pocket Sandwich / Épinards Et Féta Dans Une Pochette Sandwich

We select organic spinach and mild feta cheese, and combine them with organic house-made tofu and delicate spices, then fold it all into a tender take-anywhere crust. Tree nut free/kosher
Nous sélectionnons des épinards biologiques et du fromage féta doux, et nous les combinons à du tofu biologique maison et des épices délicates, puis nous plions le tout dans une croûte tendre. Sans noix/casher
UPC Code - 042272-900930
Ingredients
Ingredients
Organic spinach, organic unbleached wheat and whole wheat flour, organic partly skimmed milk, feta cheese (pasteurized milk, salt, bacterial culture, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic onions, organic tofu (filtered water, organic soybeans, nigari [magnesium chloride]), filtered water, butter, organic garlic, extra virgin olive oil, baking powder (calcium phosphate, baking soda, cornstarch), nonfat dry milk, sea salt, sunflower lecithin, spices. Contains wheat, milk and soy. Includes Sunflower Seeds.
épinards biologiques, farine de blé et de blé entier biologiques, lait partiellement écrémé biologique, fromage féta (lait pasteurisé, sel, culture bactérienne, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), oignons biologiques, tofu biologique (eau filtrée, fèves de soja biologiques, nigari [chlorure de magnésium]), eau filtrée, beurre, ail biologique, huile d'olive vierge extra, poudre à pâte (phosphate de calcium, soda à pâte, amidon de maïs), lait en poudre écrémé, sel de mer, lécithine de tournesol, épices. Contient du blé, du lait et du soja. Comprend des graines de tournesol.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1 sandwich / pour 1 sandwich (128 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 260 | ||
Fat / Lipides 9 g | 14 % | |
Saturated / saturés 4 g + Trans / trans 0 g |
20 % | |
Cholesterol / Cholestérol 20 mg | 7 % | |
Sodium / Sodium 510 mg | 21 % | |
Carbohydrates / Glucides 33 g | 11 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 12 % | |
Sugars / Sucres 3 g | ||
Protein / Protéines 11 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 6 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 6 % | |
Calcium / Calcium | 25 % | |
Iron / Fer | 8 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Conventional Oven: Preheat oven to 350°F/175°C. Remove overwrap. Place sandwich on baking sheet. Bake for 25-30 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Follow conventional oven instructions.
Microwave Oven: Remove overwrap. Place sandwich on a microwave-safe plate. Cover with a microwave-safe plate. Cook for 1 minute. Flip. Cook for 1 more minute. Let sit for 1 minute. Serve. For crispier crust, place microwaved sandwich in toaster oven for 5 minutes at 375°F/190°C.
Les fours peuvent varier.
Four conventionnel : préchauffer le four à 350 °F / 175 °C. Retirer le papier de recouvrement. Placer un sandwich sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire de 25 à 30 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : suivre les directives pour le four conventionnel.
Four à micro-ondes : enlever le papier de recouvrement. Placer un sandwich sur une plaque allant au four à micro-ondes. Recouvrir avec une plaque allant au four à micro-ondes. Faire cuire pendant 1 minute. Retourner. Faire cuire pendant 1 minute de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir. Pour obtenir une croûte plus croustillante, placer un sandwich ayant été cuit au four à micro-ondes dans un four grille-pain pendant 5 minutes à 375 °F / 190 °C.

From Seed to Kitchen
Great flavour is the goal, and it all starts with a tiny, little seed. Before we even begin planting, we taste hundreds of different bell peppers in order to find the seed that produces the most flavourful one. Then we work closely with our farmers every step of the way, making sure we grow and harvest at the right time of year, in the right conditions for every ingredient we grow.