Rice Crust Cheese Pizza / Croûte Au Riz Pizza Fromage

If you’re wheat intolerant but pizza crazy, Amy’s cheese and tomato pizza, with our slow-simmered pizza sauce, plenty of melted mozzarella and our light, tender organic rice crust, is the perfect solution. Gluten free/tree nut free/kosher
Si vous êtes intolérant au blé, mais fou de la pizza, alors la pizza à la sauce tomate et au fromage d'Amy est la solution idéale. Elle est faite avec notre sauce à pizza lentement mijotée, une grande quantité de mozzarella fondue et notre croûte de riz biologique légère et tendre. Sans gluten/sans noix/casher
UPC Code - 042272-901005
Ingredients
Ingredients
Part skim mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or animal rennet]), organic sweet rice flour, organic tomato purée, filtered water, organic sunflower seed meal, organic tapioca starch, organic extra virgin olive oil, organic potatoes, organic honey, organic red onions, sea salt, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, yeast, soy lecithin, spices, organic garlic. Contains milk, soy and sunflower seeds.
Fromage mozzarella partiellement écrémé (lait partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), farine de riz doux biologique, purée de tomates biologiques, eau filtrée, farine de graines de tournesol biologique, amidon de tapioca biologique, huile d'olive vierge extra biologique, pommes de terre biologiques, miel biologique, oignons rouges biologiques, sel de mer, huile de carthame et / ou tournesol extraite par pression, levure, lécithine de soja, épices, ail biologique. Contient du lait, du soja et des graines de tournesol.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1/3 pizza / pour 1/3 pizza (113 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 320 | ||
Fat / Lipides 16 g | 25 % | |
Saturated / saturés 4 g + Trans / trans 0 g |
20 % | |
Cholesterol / Cholestérol 10 mg | 3 % | |
Sodium / Sodium 590 mg | 25 % | |
Carbohydrates / Glucides 34 g | 11 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 8 % | |
Sugars / Sucres 5 g | ||
Protein / Protéines 10 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 6 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 6 % | |
Calcium / Calcium | 15 % | |
Iron / Fer | 8 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Cook from frozen.
Conventional Oven: This pizza's crust is pre-cooked. To prevent burning, check often after reaching the beginning of the recommended cooking range. Preheat oven to 400°F/200°C. Remove pizza from cardboard and overwrap. Place pizza directly on center of middle oven rack. Bake for 10-12 minutes or until the crust starts to brown and the cheese is melted. If a softer crust is desired, place pizza on a baking sheet and bake for 13-15 minutes. Rotate pizza ½ turn with oven-safe utensil halfway through baking. Let sit for 1 minute before serving. Ovens vary so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Ne pas décongeler avant la cuisson.
Four conventionnel : La croûte est précuite. Pour éviter de la faire brûler, vérifier souvent dès que la durée minimale de cuisson recommandée est atteinte. Préchauffer le four à 400 °F / 200 °C. Retirer la pizza de l’emballage plastique et le carton support et placer directement au centre de la grille du four. Faire cuire 10 à 12 minutes jusqu’à ce que la croûte dore et que le fromage fonde. Pour une croûte plus moelleuse, déposer la pizza sur une plaque à pâtisserie et cuire 13 à 15 minutes. En utilisant un instrument allant au four, tourner la pizza d’un demi tour à mi cuisson. Laisser reposer 1 minute avant de servir. Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.

Gluten Free and Proud
We’ve received a lot of mail over the years, and we take customer feedback to heart. So when we started getting letter after letter expressing how hard it was to find quick, gluten free meal options out there, we couldn’t help ourselves and decided to take it on. We gave the challenge to our chef; and after a lot of trial and error, we figured out how to make gluten free tortillas and pizza crusts that are just as delicious as the originals.