Ranchero Breakfast Burrito / Burrito déjeuner

Our house-made tofu scramble, Cheddar cheese, tender organic potatoes and black beans are smothered in our very own Ranchero sauce, then wrapped by hand in a flour tortilla. This filling and tasty Ranchero Breakfast Burrito makes breakfast the most flavourfully important meal of the day. Tree nut free
Notre tofu brouillé fait maison, notre cheddar, nos tendres pommes de terre et nos haricots noirs biologiques sont enrobés de notre sauce Ranchero maison, puis enveloppés à la main dans une tortilla de farine. Ce burrito déjeuner ranchero nourrissant et savoureux fait du déjeuner le repas le plus savoureux et le plus important de la journée. Sans noix
UPC Code - 042272-912117
Ingredients
Ingredients
unbleached wheat flour*, filtered water, tofu* (filtered water, soybeans*, magnesium chloride), whole wheat flour*, black beans*, roasted red potatoes*, cheddar cheese (pasteurized milk, culture, salt, annatto, enzymes), onions*, tomato purée*, tomatoes*, bell peppers*, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, extra virgin olive oil, sour cream* (pasteurized milk*, cream*, nonfat dry milk* and cultures), corn*, sea salt, tapioca starch*, wheat gluten*, spices, agave syrup*, garlic*, green chiles*, inactive yeast, distilled vinegar*, cane sugar*, coriander*, balsamic vinegar* (wine vinegar*, grape must*). Contains wheat, milk and soy.
*organic
farine de blé non blanchie*, eau filtrée, tofu* (eau filtrée, fèves soya*, chlorure de magnésium), farine de blé entier*, haricots noirs*, pommes de terre rouges rôties*, fromage cheddar (lait pasteurisé, culture, sel, annatto, enzymes), oignons*, purée de tomates*, tomates*, poivrons*, huile de carthame et / ou de tournesol extraite par pression, huile d’olive extra vierge, crème sûre* (lait pasteurisé*, crème*, lait écrémé en poudre* et cultures), maïs*, sel de mer, tapioca*, gluten de blé*, épices, sirop d’agave*, ail*, piments verts*, levure inactive, vinaigre distillé*, sucre de canne*, cilantro*, vinaigre balsamique* (vinaigre blanc*, moût de raisin*). Contient blé, lait et soya.
* = ingrédients biologiques
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1 burrito / pour 1 burrito (170 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 360 | ||
Fat / Lipides 16 g | 25 % | |
Saturated / saturés 4,5 g + Trans / trans 0,1 g |
23 % | |
Cholesterol / Cholestérol 15 mg | 5 % | |
Sodium / Sodium 580 mg | 24 % | |
Carbohydrates / Glucides 40 g | 13 % | |
Fibre / Fibres 3 g | 12 % | |
Sugars / Sucres 3 g | ||
Protein / Protéines 15 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 4 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 6 % | |
Calcium / Calcium | 15 % | |
Iron / Fer | 15 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Remove overwrap. Place the burrito on a microwave-safe plate. Cover with a microwave-safe plate. Cook for 1 minute. Flip. Cook for 45-60 more seconds. Let sit 1 minute. Serve.
Oven: Preheat oven to 350°F/175°C. Remove overwrap. Wrap the burrito in foil. Bake for 50-55 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : retirer la pellicule transparente. Mettre le burrito roulé sur une assiette allant au micro-ondes. Recouvrir d'une assiette allant au four à micro-ondes. Faire cuire pendant 1 minute. Retourner. Faire cuire pendant 45 à 60 secondes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : préchauffer le four à 350 °F / 175 °C. Retirer la pellicule transparente. Enrouler le burrito dans du papier d'aluminium. Faire cuire pendant 50 à 55 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.

We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.