Mushroom & Olive Pizza / Pizza Champignons Et Olives

Earthy mushrooms and olives make the perfect counterpoint to our sweet, slow-simmered, house-made pizza sauce, made from organic tomatoes, and two kinds of melted cheese on a hand-stretched crust. Soy free/tree nut free/kosher
Champignons et olives s'harmonisent parfaitement à notre sauce à pizza maison, faite de tomates biologiques mijotées lentement, et aux deux sortes de fromage fondu sur une croûte étirée à la main. Sans soja/sans noix/casher
UPC Code - 042272-901098
Ingredients
Ingredients
Organic unbleached wheat flour, filtered water, organic tomato purée, mushrooms, part-skim mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic Monterey Jack cheese (organic pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic extra virgin olive oil, olives, organic honey, sea salt, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic red onions, organic evaporated cane syrup, yeast, organic garlic, spices. Contains wheat and milk.
farine de blé biologique non blanchie, eau filtrée, purée de tomates biologiques, champignons, fromage mozzarella partiellement écrémé (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), fromage Monterey Jack biologique (lait pasteurisé biologique, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), huile d'olive vierge extra biologique, olives, miel biologique, sel de mer, huile de carthame et/ou tournesol extraite par pression, oignons rouges biologiques, sirop de canne évaporé biologique, levure, ail biologique, épices. Contient du blé et du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1/3 pizza / pour 1/3 pizza (123 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 260 | ||
Fat / Lipides 10 g | 15 % | |
Saturated / saturés 3 g + Trans / trans 0 g |
15 % | |
Cholesterol / Cholestérol 10 mg | 3 % | |
Sodium / Sodium 560 mg | 24 % | |
Carbohydrates / Glucides 33 g | 11 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 7 % | |
Sugars / Sucres 3 g | ||
Protein / Protéines 10 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 4 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 4 % | |
Calcium / Calcium | 15 % | |
Iron / Fer | 15 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Conventional Oven: Preheat oven to 425°F/220°C. Remove overwrap and place pizza directly on the middle oven rack. Bake for 12-14 minutes. If a softer crust is desired, place pizza on a baking sheet and bake for 13-15 minutes. Let stand 2 minutes before serving. These pizzas are pre-cooked. To prevent burning, check often after reaching the beginning of the recommended cooking range. Ovens vary so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 425 °F / 220 °C. Retirer l’emballage et placer la pizza directement sur la grille au centre du four. Laisser cuire 12 à 14 minutes. Si l’on désire une croûte moins croustillante, déposer la pizza sur une plaque à pâtisserie et cuire 13 à 15 minutes. Laisser reposer 2 minutes avant de servir. Ces pizzas sont précuites. Afin d’éviter qu’elles ne brûlent, vérifier fréquemment la cuisson dès que le temps minimum recommandé est atteint. Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.

The Rising Room
Dough can be finicky. Everything needs to be perfect for it to happily rise. That’s why our pizza dough gets a room all to itself. After the dough is made, it is transferred to the rising room where the temperature and conditions are carefully regulated by a special team in charge of the rising process. As the sweet smell of rising yeast fills the room, our team of specialists monitor the dough’s progress.