Gluten Free Indian Aloo Mattar Wrap / Sans Gluten Roulé À L'Aloo Mattar

Delicately spiced organic potatoes, tofu and chickpeas are mixed together then hand-wrapped in our tasty, totally gluten free tortilla. Gluten free/dairy free/lactose free/tree nut free/vegan/kosher/plant based
Mélange de pommes de terre, de tofu et de pois chiches biologiques finement épicé roulé à la main dans notre délicieuse tortilla sans gluten. Sans gluten/sans produits laitiers/sans lactose/sans noix/végétalien/casher/à base de plantes
UPC Code - 042272-908094
Ingredients
Ingredients
Filtered water, organic peas, organic garbanzo beans, organic onions, organic potatoes, organic tofu (filtered water, organic soybeans, magnesium chloride), organic garbanzo bean flour, organic diced tomatoes, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic potato starch, organic tapioca starch, organic tomato purée, organic sorghum flour, organic garlic, organic ginger, sea salt, organic cane sugar, organic sweet rice flour, spices, organic jalapeño peppers, organic cornstarch, turmeric, paprika. Contains soy.
eau filtrée, pois biologiques, pois chiches biologiques, oignons biologiques, pommes de terre biologiques, tofu biologique (eau filtrée, fèves de soja biologiques, chlorure de magnésium), farine de pois chiches biologiques, morceaux de tomates biologiques, huile de carthame et / ou tournesol extraite par pression, amidon de pommes de terre biologiques, amidon de tapioca biologique, purée de tomates biologiques, farine de sorgho biologique, ail biologique, gingembre biologique, sel de mer, sucre de canne biologique, farine de riz doux biologique, épices, piments jalapeño biologiques, amidon de maïs biologique, curcuma, paprika. Contient du soja.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 wrap / pour 1 repas (156 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 250 | ||
Fat / Lipides 9 g | 14 % | |
Saturated / saturés 0,5 g + Trans / trans 0 g |
3 % | |
Cholesterol / Cholestérol 0 mg | 0 % | |
Sodium / Sodium 590 mg | 25 % | |
Carbohydrates / Glucides 32 g | 11 % | |
Fibre / Fibres 6 g | 24 % | |
Sugars / Sucres 5 g | ||
Protein / Protéines 9 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 2 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 10 % | |
Calcium / Calcium | 4 % | |
Iron / Fer | 10 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Microwave Oven: Remove overwrap. Place burrito/wrap on a microwave-safe plate. Cover with a microwave-safe plate. Cook for 1 minute. Flip. Cook for 45-60 more seconds. Let sit 1 minute. Serve.
Oven: Preheat oven to 400 ̊F/200 ̊C. Remove overwrap. Wrap burrito/wrap in foil and cook for 20 minutes. Flip. Cook for 25-30 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Four à micro-ondes : Retirer l'emballage. Placer le burrito sur un petit plat à micro-ondes. Recouvrir a l'aide d'une assiette allant au four micro-onde. Cuire à puissance maximale pendant 1 minute. Retourner le burrito. Cuire 45 à 60 secondes de plus. Laisser reposer 1 minute.
Four conventionnel : préchauffer le four à 400 °F / 200 °C. Retirer l’emballage. Envelopper le burrito de papier d’aluminium et cuire 20 minutes; retourner le burrito et cuire 25 à 30 minutes supplementaires. Laisser reposer 1 minute.

Our spice rack is more of a spice room.
We make all of our own spice blends the way any chef does, carefully measuring out each spice we put into every recipe we cook. Sure, there are easier and faster ways to work, but we’re more concerned with flavour than speed.