Gluten Free Chinese Noodles & Veggies / Sans Gluten Nouilles Chinoises Et Légumes

Chinese noodles, baked tofu, shiitake mushrooms, broccoli, julienned carrots and other organic veggies are immersed in a delectable Chinese cashew sauce. Gluten free/dairy free/lactose free/corn free/vegan/kosher/plant based
Les nouilles chinoises, le tofu cuit, les champignons shiitake, le brocoli, les carottes juliennes et les autres légumes biologiques sont immergés dans une délicieuse sauce chinoise aux noix de cajou. Sans gluten/sans produits laitiers/sans lactose/sans maïs/végétalien/casher/à base de plantes
UPC Code - 042272-910052
Ingredients
Ingredients
Organic rice pasta (organic rice flour, organic rice starch, organic potato starch, organic soy flour), organic tamari (water, organic soybeans, salt), organic carrots, organic green beans, organic cashews, organic tofu (filtered water, organic soybeans, nigari [magnesium chloride]), organic broccoli, organic edamame, organic green onions, organic sautéed onions (organic onions, organic sunflower oil), organic mushrooms, organic cane sugar, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic toasted sesame seed oil, organic brown rice vinegar, organic shiitake mushrooms, toasted sesame seeds, organic garlic, spices, organic bell peppers, filtered water, organic jalapeño peppers. Contains sesame seeds, soy and tree nuts (cashews).
pâtes de riz biologique (farine de riz biologique, amidon de riz biologique, amidon de pommes de terre biologiques, farine de soja biologique), tamari biologique (eau, fèves de soya biologiques, sel), carottes biologiques, haricots verts biologiques, noix de cajou biologique, tofu biologique (eau filtrée, fèves de soya biologiques, nigari [chlorure de magnésium]), brocoli biologique, edamame biologique, oignons verts biologiques, oignons sautés biologiques (oignons biologiques, huile de tournesol biologique), champignons biologiques, sucre de canne biologique, carthame et / ou huile de tournesol extraite par pression, huile de graines de sésame grillé biologique, vinaigre de riz brun, champignons shiitake biologiques, graines de sésame grillées, ail biologique, épices, poivrons biologiques, eau filtrée, piments jalapeño biologiques. Contient des graines de sésame, du soja et des noix (noix de cajou).
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 entrée / pour 1 entrée (269 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 480 | ||
Fat / Lipides 21 g | 32 % | |
Saturated / saturés 3 g + Trans / trans 0 g |
15 % | |
Cholesterol / Cholestérol 0 mg | 0 % | |
Sodium / Sodium 780 mg | 33 % | |
Carbohydrates / Glucides 59 g | 20 % | |
Fibre / Fibres 6 g | 24 % | |
Sugars / Sucres 11 g | ||
Protein / Protéines 14 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 40 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 15 % | |
Calcium / Calcium | 10 % | |
Iron / Fer | 20 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 3-cm slit in overwrap. Cook on high for 4-5 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375°F/190 °C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on a baking sheet. Bake for 35-40 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 3 cm (1 po) dans la pellicule transparente. Faire cuire à puissance élevée de 4 à 5 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer la pellicule transparente. Couvrir le plateau de papier d’aluminium et le mettre sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire pendant 35 à 40 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Enlever la pellicule transparente et le plateau. Mettre dans un plat allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
You might also like

Masters of Tofu
We make all of our own tofu from scratch because no one can make it better than our tofu masters, who have been traditionally trained. We start with American-grown, non-GMO organic soybeans. Each batch of tofu is hand-crafted to achieve the ideal firmness. Then we chop it, dice it or marinate it, depending on which recipe we’re making.