4 Cheese Pizza / Pizza Aux 4 Fromages

In Italy they call this Quattro Formaggi. We’ll stick with good old 4 Cheese, but ours is just as delicious. Traditional fontina, provolone, Parmesan and mozzarella layered over our Italian pizza sauce on a hand-stretched, organic wheat crust. Soy free/tree nut free
Les Italiens l’appellent : Quattro Formaggi. Nous l’appelons la pizza aux quatre fromages, mais elle est aussi délicieuse que l’italienne. Nous recouvrons notre croûte de blé biologique étirée à la main de notre sauce à pizza italienne, puis de fontina traditionnelle, de provolone, de parmesan et de mozzarella. Sans soja/sans noix
UPC Code - 042272-901289
Ingredients
Ingredients
Organic unbleached wheat flour, filtered water, organic tomato purée, mushrooms, part-skim mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic Monterey Jack cheese (organic pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), organic extra virgin olive oil, olives, organic honey, sea salt, expeller pressed safflower and/or sunflower oil, organic red onions, organic evaporated cane syrup, yeast, organic garlic, spices. Contains wheat and milk.
farine de blé biologique non blanchie, eau filtrée, purée de tomates biologiques, champignons, fromage mozzarella partiellement écrémé (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), fromage Monterey Jack biologique (lait pasteurisé biologique, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes ou présure d'origine animale]), huile d'olive vierge extra biologique, olives, miel biologique, sel de mer, huile de carthame et/ou tournesol extraite par pression, oignons rouges biologiques, sirop de canne évaporé biologique, levure, ail biologique, épices. Contient du blé et du lait.
Nutrition
Nutritional Facts Valeur nutritive |
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Per 1/3 pizza / pour 1/3 pizza (113 g) |
Amount / Teneur | % DV* / % VQ * |
Calories / Calories 290 | ||
Fat / Lipides 14 g | 22 % | |
Saturated / saturés 5 g + Trans / trans 0 g |
25 % | |
Cholesterol / Cholestérol 20 mg | 7 % | |
Sodium / Sodium 590 mg | 25 % | |
Carbohydrates / Glucides 31 g | 10 % | |
Fibre / Fibres 2 g | 8 % | |
Sugars / Sucres 2 g | ||
Protein / Protéines 12 g | ||
Vitamin A / Vitamine A | 2 % | |
Vitamin C / Vitamine C | 0 % | |
Calcium / Calcium | 20 % | |
Iron / Fer | 10 % | |
*DV = Daily Value *VQ = Valeur Quotidienne |
Cooking Directions
Conventional Oven: Preheat oven to 425°F/220°C. Remove pizza from overwrap. Place pizza on a baking sheet and bake for 10-13 minutes, or until heated throughout.
Alternate cooking method: Remove overwrap and place pizza directly on the oven rack. Cook for 9-12 minutes, or until heated throughout. Let stand 2 minutes before serving.
These pizzas are pre-cooked. To prevent burning, check often after reaching the beginning of the recommended cooking range.
Ovens vary so please use these instructions as a guide to the best preparation for your oven.
Four conventionnel: Préchauffer le four à 425 °F / 220 °C. Retirer l’emballage. Déposer la pizza sur une plaque à pâtisserie et cuire 10 à 13 minutes, ou jusqu’à ce que ce soit bien chaud.
Méthode de cuisson alternatif : Retirer l’emballage et placer la pizza directement sur la grille au centre du four. Cuire 9 à 12 minutes, ou jusqu’à ce que ce soit bien chaud. Laisser reposer 2 minutes avant de servir.
Ces pizzas sont précuites. Afin d’éviter qu’elles ne brûlent, vérifier fréquemment la cuisson dès que le temps minimum recommandé est atteint.
Les fours étant différents, ces directives ne sont qu’un guide qu’il faut adapter en fonction de votre four.
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The Rising Room
Dough can be finicky. Everything needs to be perfect for it to happily rise. That’s why our pizza dough gets a room all to itself. After the dough is made, it is transferred to the rising room where the temperature and conditions are carefully regulated by a special team in charge of the rising process. As the sweet smell of rising yeast fills the room, our team of specialists monitor the dough’s progress.